Vloerrenovatie

Een houten vloer heeft na een tijdje onderhoud nodig. Omdat er veel op gelopen wordt en er in huis intensief wordt geleefd, slijt de toplaag van een houten vloer na een aantal jaren. Vloerrenovatie is dan een goede oplossing om de vloer er weer prachtig uit te laten zien. Als we de vloer op tijd herstellen, voorkomen we ook dat de vloer verder beschadigt. Je vloer laten renoveren is bovendien kostenbesparend, als je niet je volledige vloer wilt laten vervangen.

Zo werkt een vloerrenovatie

Als we jouw houten vloer onderhouden of renoveren, gaan we als volgt te werk. Eerst schuren we de parketvloer of het lamelparket goed. Is er een plank aan vervanging toe, dan doen we dat. Als de vloer mooi glad en egaal is, werken we de vloer af met olie, kleurwax, lak of een pigmentolie. Het resultaat? Een prachtige glimmende vloer, die weer jaren mee kan. En hij oogt… zo goed als nieuw!

Renoveren of een nieuwe vloer?

Twijfel je tussen het laten renoveren van je oude vloer of de aanschaf van een nieuwe? Stel jezelf dan de volgende vragen:

  • Wil ik iets totaal anders of voldoet de vloer nog aan mijn wensen?
  • Wat is de staat van mijn huidige vloer?

Wist je dat je ook bij een vloerrenovatie voor een andere kleur kunt kiezen?

Meer informatie of een offerte

Wil je meer weten over het renoveren van je vloer? Of wil je een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact op met RBZ Vloeren.