PVC vloer

Een PVC vloer ziet er fantastisch uit, is slijtvast en sterk en je hebt er geen onderhoud aan. Een PVC vloer combineert bovendien uitstekend met vloerverwarming. Allemaal redenen om voor PVC te kiezen. RBZ vloeren is gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren. Omdat het materiaal zo sterk is en lang meegaat, is een nieuwe PVC vloer een duurzame en relatief voordelige investering.

PVC vloeren dempen geluid en bieden grip en stabiliteit

Omdat PVC vloeren geluid dempen, zijn ze uitermate geschikt voor gezinswoningen en appartementen. Maar natuurlijk ook voor kantoren. De geluiddempende eigenschappen van PVC absorberen (hinderlijk) geluid van bijvoorbeeld voetstappen. Een PVC vloer draagt zo bij aan een rustige en fijne leef- of werkomgeving. Wist je dat PVC ook extra grip biedt en stabiel ligt? Extra veilig en comfortabel dus en daarom ook geschikt voor de keuken of badkamer.

PVC vloer

Een PVC vloer van RBZ Vloeren Zutphen

RBZ Vloeren in Zutphen legt jouw nieuwe PVC vloer vakkundig, snel en goed. Met zijn kennis en ervaring draagt Ronnie Barink graag zijn steentje bij aan jouw woongeluk. Hoe? Door jouw nieuwe vloer strak te leggen, zodat hij jaren mee kan en bepalend is voor de fijne uitstraling van jouw huis.

Werkwijze

Bij de eerste kennismaking bespreken we samen je wensen. Ik meet de ruimte zorgvuldig op, zodat ik zeker weten hoeveel materiaal er nodig is. Jullie zorgen daarna voor een lege ruimte en ik bestel de materialen. Op de eerste werkdag maak ik de ondervloer schoon en mooi egaal. Als ik de PVC vloer leg, breng ik eerst een sterke lijm aan op de ondervloer. Daarna leg ik de vloerdelen zorgvuldig in de gewenste richting. Lange stukken gaan supersnel en dat zorgt al gauw voor een mooie voortgang. Zorgvuldig snij ik de stukken voor de zijkanten en de hoeken. Want juist die details moeten mooi strak worden gelegd. De stroken PVC druk ik goed aan, zodat de lijm goed hecht en de vloer er glad in ligt. De plinten kun je daarna zelf aanbrengen, maar dat kan ik ook voor je doen. Ik ben gewend de ruimte netjes achter te laten en met een tevreden gevoel je huis te verlaten. Zeker als ook jij blij bent met het eindresultaat.

Leveranciers