Over RBZ Vloeren Zutphen

Ik ben Ronnie Barink en al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het leggen van vloeren. In 2010 besloot ik te starten met mijn eigen bedrijf: RBZ vloeren. Sindsdien maakte ik al veel mensen blij met een nieuwe vloer. Fijn contact en een mooie vloer leggen. Daar ga ik bij elke nieuwe opdracht voor. Wil je meer weten over mij of over RBZ vloeren en mijn werkwijze? Lees dan verder of neem contact met me op!

Passie voor een mooie vloer

Sinds 1995 leg ik vloeren. Dat is inmiddels bijna 30 jaar geleden. Het is mijn passie geworden. Ik word blij als mensen tevreden en gelukkig zijn met de vloer die ik voor ze heb gelegd. Bij een goede vloer, hoort goed overleg en advies. Dat kenmerkt mijn werkwijze. Ik denk met je mee, ik adviseer en daarna leg ik een mooie vloer.

Droomvloer

Of ik na al de vloeren die ik heb gelegd zelf nog droom van een vloer? Haha, nee niet meer. Mijn droomvloer ligt inmiddels al bij mij thuis en daar geniet ik dagelijks van. Het is een houten visgraatvloer in de ultra matte lak. Met band, dubbele bies en staande sluitfries. Nieuwsgierig? Hij ligt ook in de showroom, dus kom gerust eens kijken.

Werkwijze RBZ vloeren

1

Ontvangst in de showroom

We maken nader kennis en je kunt op je gemak rondkijken en inspiratie opdoen. Daarna kies je jouw nieuwe vloer uit. Soms gebeurt dat ter plekke en soms in de dagen die volgen.

2

Offerte

Je ontvangt een offerte, zodat je goed weet waar je aan toe bent.

3

Vloer inspectie

Ik bekijk de vloer en de ruimte waar ik voor je aan de slag ga goed. Zodat ik precies weet welke werkzaamheden nodig zijn om jouw nieuwe vloer goed te kunnen leggen. Soms pas ik een offerte aan na de inspectie. Omdat er bijvoorbeeld (veel) extra werkzaamheden nodig zijn.

4

Vloer leggen

Het is zover! Tijd om de nieuwe vloer te leggen. Je hoort vooraf hoeveel tijd ik daarvoor nodig heb. Wist je dat de mooiste vloeren worden gelegd met hulp van een lekkere kop koffie? ;-)​

5

Vloer klaar

Klaar! Je kunt genieten van je nieuwe vloer. Nu fijn alle spullen en meubels weer een mooi plekje geven.

6

Factuur

Ik stuur je de factuur voor mijn werkzaamheden.

Fijn contact met mensen en ze blij maken met een mooie nieuwe vloer… Daar ga ik voor!

  • Contact met Ronnie Barink