Vloeren

Vloeren zijn er in veel materialen, stijlen en kleuren. Een vloer is erg bepalend voor de uitstraling van je huis of van een kantoorpand. Ga je voor industrieel? Of past een sfeervolle of landelijke uitstraling beter bij jouw smaak? Welke stijl je ook mooi vindt, RBZ Vloeren legt jouw nieuwe vloer zorgvuldig en snel. Zodat jij daarna direct en nog lang kunt genieten van een prachtige nieuwe vloer.

Advies voor een nieuwe vloer

Vind je het lastig om tot een goede keuze te komen? Geen zorgen, dat geldt voor veel mensen. RBZ Vloeren denkt daarom graag met je mee en geeft je advies. Wat is je smaak? In welk soort huis woon je of ga je wonen? Wat is jouw woonsituatie? Allemaal factoren die meespelen bij het maken van jouw keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden op ons gemak. Benieuwd welke soort vloeren er zijn? Lees dan nog even verder…

PVC vloeren

PVC vloeren zijn sterk en onderhoudsvrij. Het is bovendien de beste keuze voor een woning met vloerverwarming. Omdat een PVC vloer jarenlang goed en mooi blijft, heb je tegen relatief lage kosten een prachtige vloer. PVC vloeren zijn er in veel verschillende stijlen, zoals een industriële betonlook, een gezellige houtlook of vrijwel elk gewenst patroon. De vloer kan in stroken gelegd worden, maar natuurlijk ook in visgraat. We hebben een groot assortiment en dus volop keuze. Er zit vast iets moois voor jou tussen!
Voordelen van een PVC vloer
Voordelen van een houten vloer

Houten vloeren

Houten vloeren zijn uniek. Van een echte houten vloer is er geen tweede. Er is namelijk geen knoest of nerf gelijk. En er zijn wel 100 verschillende houtsoorten voor een mooie nieuwe vloer. Liefhebbers van een houten vloer zeggen vaak: ‘een houten vloer heeft karakter’. Dat karakter zorgt ervoor dat houten vloeren in elk interieur passen. Het oogt sfeervol en bovendien gaat een houten vloer lang mee.

Leveranciers

Werkwijze RBZ vloeren

1

Ontvangst in de showroom

We maken nader kennis en je kunt op je gemak rondkijken en inspiratie opdoen. Daarna kies je jouw nieuwe vloer uit. Soms gebeurt dat ter plekke en soms in de dagen die volgen.

2

Offerte

Je ontvangt een offerte, zodat je goed weet waar je aan toe bent.

3

Vloer inspectie

Ik bekijk de vloer en de ruimte waar ik voor je aan de slag ga goed. Zodat ik precies weet welke werkzaamheden nodig zijn om jouw nieuwe vloer goed te kunnen leggen. Soms pas ik een offerte aan na de inspectie. Omdat er bijvoorbeeld (veel) extra werkzaamheden nodig zijn.

4

Vloer leggen

Het is zover! Tijd om de nieuwe vloer te leggen. Je hoort vooraf hoeveel tijd ik daarvoor nodig heb. Wist je dat de mooiste vloeren worden gelegd met hulp van een lekkere kop koffie? ;-)​

5

Vloer klaar

Klaar! Je kunt genieten van je nieuwe vloer. Nu fijn alle spullen en meubels weer een mooi plekje geven.

6

Factuur

Ik stuur je de factuur voor mijn werkzaamheden.