Houten vloer

Een houten vloer is sfeervol en authentiek. De nerven en knoesten in de planken zorgen voor een unieke vloer. En er zijn wel 100 verschillende houtsoorten. Zo heb je dus al snel een eigen en authentieke vloer. Nieuwsgierig naar een houten vloer van RBZ vloeren? Lees verder of neem direct vrijblijvend contact op.

Een eigen en unieke houten vloer

Eiken, beuken, mapel en jatoba zijn veel gebruikte houtsoorten. En ook met de kleur kun je eindeloos variëren. Omdat er ook veel soorten plinten zijn, kies je bij de samenstelling van jouw ideale houten vloer al snel voor een unieke en eigen combinatie. En dat moet natuurlijk ook, want je wilt er nog jaren van genieten. Wist je trouwens dat je een oude vloer ook prima kunt renoveren? Na een opknapbeurt van RBZ vloeren, ziet jouw vloer er weer uit als nieuw.

Werkwijze

Bij onze kennismaking bespreken we je wensen. Ik meet de ruimte waar de vloer komt te liggen zorgvuldig op. Dan weet ik exact hoeveel materiaal er nodig is. Ik bestel de materialen en we plannen een datum om de vloer te leggen. Jullie zorgen voor een lege ruimte, zodat ik meteen aan de slag kan als het zover is. Op de eerste werkdag maak ik de ondervloer schoon en glad. Indien nodig leg ik een onderlaag en daarna leg ik de vloerdelen zorgvuldig in de gewenste richting. Kritisch volg ik de voortgang, want ik werk naar een mooi eindresultaat toe. De plinten kun je eventueel zelf aanbrengen, maar dat kan ik ook voor je doen; dat bespreken we vooraf. Ik ben gewend de ruimte netjes achter te laten en met een tevreden gevoel je huis te verlaten. Zeker als ook jij blij bent met het eindresultaat.

Leveranciers